Een badkamermeubel die in uw unieke badkamer thuishoort, dat is waar veel mensen naar op zoek zijn. Daarom bent u waarschijnlijk ook bij ons terecht gekomen. Onze badkamermeubels zijn van een hoogwaardige kwaliteit zonder in te leveren op stijl. Sterker nog: onze badkamermeubels kunnen zo aangepast worden dat ze perfect bij de rest van uw badkamer passen. Maak kennis met robuuste eikenhouten badmeubels of badmeubels van decorplaat. Een hangend badkamermeubel of juist staand op stijlvolle poten? Uw wens staat centraal.

Maatwerk meubels

Lees hier alles over onze maatwerk meubels.
Contact

Het ontwerpen van een badkamermeubel die uw woonwensen past. Dat is wat wij graag doen. Door met kleurenpaletten, accessoires en vele verschillende soorten hout te spelen, kunt u een badkamer vormgeven die precies past bij wat u voor ogen heeft. Gaat u voor een romantische badkamer? Of een strakke, moderne badkamer? Of houdt u meer van stoer en robuust?

Hout geeft uw badkamermeubel een echte exclusieve sfeer. Sfeervol natuurhout, sterke lakken en unieke designs zorgen voor een robuust en uniek houten badmeubel. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van handgebeitst eikenhout die met uiterste zorg worden verwerkt. Heeft u voorkeur voor wel of geen noesten in het hout? Geen probleem. Wij gaan met uw wens aan de slag. Met noesten in het hout kunt u de natuurlijke eigenschappen van het materiaal verder accentueren.

Waar tot een paar jaar geleden wastafels altijd in badkamermeubels werden gemonteerd, zien we dat steeds meer waskommen juist op het badkamermeubel worden geplaatst. Door dit te doen heeft u de mogelijkheid om te spelen met verschillende vormen en maten. Naast de keuze uit vierkante, ronde, ovalen en rechthoekige wasbakken kunt u inmiddels ook kiezen uit een groot assortiment aan kleuren. Wat dacht u van een natuurstenen waskom? Of een koperkleurige? Natuurlijk wilt u dat uw wasbak goed bij uw badkamermeubel past. En dat gaat zeker lukken! U kunt uw waskom zelf aanschaffen, maar wij kunnen uw nieuwe wasbak ook leveren. Het is aan u wat u het fijnst vindt.

Het juiste badkamermeubel kan een badkamer ├ęcht afmaken. Het is daarom niet onbelangrijk dat die precies past bij de stijl die u voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld extra lades hebben? Stopcontacten aan uw meubel toevoegen? Wilt u bepaalde grepen of juist greeploze lades? Wij denken graag met u mee en voorzien u van passend advies, conform uw wensen.

Ons werk