In een kantoor werken dat op een fijne, ergonomische en stijlvolle manier is ingericht vergroot het werkplezier. Dat is een feit! Is het tijd om uw kantoorinrichting te moderniseren? Dan helpen wij u hier graag bij. Bij ons vindt u niet alleen het juiste meubilair voor uw werkplek, wij hebben ook het juiste meubilair in huis om de rest van uw kantoorpand aan te kleden. Denk aan een vergadertafel, archiefkasten, een praktisch keukenblok voor in uw kantine of een badkamermeubel voor bij het toilet. Wij zorgen dat uw complete kantoorinrichting mooi bij elkaar past en is afgestemd op uw huisstijl én wensen.

Kantoorpand inrichten

Een kantoorpand is veel meer dan een verzameling van werkplekken.
Contact

Op steeds meer kantoren werkt men aan flexwerkplekken en zit/sta bureaus. Het belangrijkste aan deze werkplekken is dat het bureau aangepast kan worden aan het lichaam van de werknemers. Dit kan door het (elektrisch) verhogen en verlagen van het werkblad. Onze aanpasbare bureaus zijn niet alleen zeer praktisch, ze zijn ook modieus en passen bij uw uitstraling. Een ergonomische werkplek voorkomt fysieke klachten en houdt uw werknemers actief en gezond.

Of u nou een vergadering gepland heeft met een grote klant of een werkoverleg heeft met een paar collega’s. Een ruime vergadertafel waar zowel comfortabel aan gezeten kan worden als flink aan gewerkt kan worden is in moderne kantoren onmisbaar. Wij bieden u graag passend advies voor een vergadertafel die past bij uw wens. Ook bieden wij uitkomst bij het leveren van bijvoorbeeld een lessenaar of presentatietafel.

Onze stevige kasten zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Het is zelfs mogelijk om uw hele muur in een grote kast te veranderen. Daarmee creëert u voldoende ruimte voor ordners, administratie en overige zakelijke artikelen die uit het zicht geplaats mogen worden.

Collega’s ontmoeten elkaar het meeste tijdens het zetten van een kop koffie. De keuken mag daarom naast stijlvol en praktisch ook gezellig en sfeervol zijn. Het maakt niet uit hoe groot de keuken in uw kantoorpand is. Ook bieden wij de mogelijkheid voor het leveren van de benodigde apparatuur.

Ons werk