Het vinden van een kast die precies bij uw woonwensen past kan een flinke uitdaging zijn. Dit is waarom al onze kasten volledig aangepast kunnen worden aan uw woonwensen. Onze kwaliteitskasten gemaakt van duurzaam hout zijn erg geliefd. Of u nu op zoek bent naar een boekenkast, inbouwkast, kledingkast of trapkast, wij weten zeker dat we u van dienst kunnen zijn. Een stijlvolle kast kan een ruimte écht afmaken. Secuur Interieurs kijkt graag samen met u naar de talloze mogelijkheden voor een maatwerk kast.

Maatwerk kasten

Lees hier alles over onze kasten.
Contact

Voordat wij met het ontwerpen van uw wandkast aan de slag gaan, bespreken we samen uw wensen. Omdat een wandkast een groot deel van uw muur (en ruimte) in beslag zal nemen, is het belangrijk dat die precies past bij wat u voor ogen heeft. Daarom heeft u bij Secuur Interieurs de keuze uit de indeling van de wandkast, welk materiaal er voor uw wandkast wordt gebruikt en met welke kleur de wandkast wordt afgewerkt. Vervolgens gaan we met ons 3D ontwerpprogramma aan de slag. Het is mogelijk om uw wandkast te voorzien van een ingebouwde sfeerhaard op elektriciteit en verlichting. Zo wordt uw nieuwe wandkast hét pronkstuk van uw ruimte. Het is maar net wat het beste bij de rest van uw inrichting past. Een moderne wandkast is niet alleen voorzien van sfeerverlichting, er wordt ook ruimte gemaakt voor de tv. Dit wordt een ‘Cinewall’ genoemd.

Met de opkomst van het internet is de traditionele boekenkast bijna uit het sfeerbeeld verdwenen. Wilt u toch een creatieve design boekenkast? Wij maken gebruik van een programma waarin wij 3D ontwerpen van uw ruimte en van uw boekenkast kunnen maken. Zo krijgt u meteen een beeld van hoe uw boekenkast eruit kan komen te zien. Onze design boekenkasten kunnen in allerlei stijlen gemaakt worden, wat dacht u bijvoorbeeld van een romantische boekenkast waarin kleine details in het design worden meegenomen? Of misschien past een strakke, moderne boekenkast met mooi, wit sfeerlicht beter bij uw wensen.

Een praktische inbouwkast hoeft niet saai te zijn. Door onze inbouwkasten af te werken met een selectie mooie, moderne kleuren zorgen wij dat uw inbouwkast niet alleen praktisch is, maar ook bijzonder stijlvol. Uw inbouw- of schuifkast als optimale opbergruimte gebruiken? Wij kijken graag samen met u naar hoe uw inbouwkast ingedeeld kan worden. Wilt u bijvoorbeeld veel planken zodat u losse materialen kunt opbergen? Of wilt u juist een open ruimte achter de deur van uw inbouwkast zodat u daarachter dozen of bakken kunt opbergen? Wilt u lades die verstopt worden in uw inbouwkast? En vindt u het wellicht handig om uw nieuwe kast van verlichting te voorzien? Door onze ervaring weten we precies wat wel en niet werkt en denken graag met u mee zodat u een inbouwkast laat maken die goed past bij uw ruimte. We houden rekening met de functionele ruimte. Op zolder is dit bijvoorbeeld een schuine kant van het dak. Verstop gemakkelijk zonder ruimte te verliezen uw witgoedmachines achter een schuifkast.

Stijlvolle vakkenkasten

Vakkenkasten zijn ideaal om dierbare herinneringen, kunstwerken of foto’s in tentoon te stellen. Een vakkenkast kan het pronkstuk van uw kamer worden. Wij maken uw vakkenkast graag precies zoals u voor ogen heeft. We denken graag mee over het uitlichten van accessoires met slimme verlichtingsoplossingen.

Kledingkasten lijken de afgelopen jaren veel op elkaar. Helemaal nergens voor nodig vinden wij! Secuur Interieurs bekijkt samen met u waar uw kledingkast in de ruimte komt te staan en bedenken vervolgens wat een handige oplossing is voor uw woonsituatie. Ook het ontwerpen en creëren van een luxueuze inloopkast is iets dat wij voor u kunnen doen. Al onze kledingkasten kunnen aangekleed worden met bijpassende verlichting, roedes, schappen en bijvoorbeeld een spiegel op maat. Bent u klaar om een kledingkast te ontwerpen die echt bij uw stijl past?

Praktisch opbergen: de trapkast op maat. Niet iedere woning biedt hier ruimte voor, maar woningeigenaren die zo’n kast wel tot hun beschikking hebben, zijn razend enthousiast. Trapkasten kunnen gebruikt worden als voorraadkasten voor levensmiddelen, maar kunnen ook goed als garderobe worden gebruikt. Onze trapkasten kunnen aangepast worden aan hoe u de kast wilt gaan gebruiken. Of u nu de boodschappen in uw trapkast opslaat, uw schoenen opbergt of simpelweg uw jassen erin ophangt. Met een trapkast van Secuur Interieurs weet u zeker dat u binnen no-time een stijlvolle trapkast tot uw beschikking heeft.

Ons werk