Het mooie aan een op maat gemaakte keuken is dat de keuken altijd precies past bij uw wensen. De keukens die wij in Staphorst ontwerpen, worden allen precies zo gemaakt dat ze perfect passen bij de wensen van onze klanten én ieder budget. Wij kunnen keukens in allerlei verschillende stijlen creëren. Denk aan: industriële keukens, strakke keukens of landelijke keukens.

Maatwerk keukens

Lees hier alles over onze maatwerk keukens.
Contact

Wij ontwerpen keukens in verschillende maten en stijlen. Hierin kijken graag samen met u naar uw woonwensen, de ruimte waar de keuken zal komen te staan en uw budget. Door deze drie factoren te combineren, kunnen wij u voorzien van een keuken die precies bij u past.

Landelijke keukens

Een landelijke keuken straalt warmte uit. Wij gebruiken natuurlijke materialen zoals massief eiken en natuursteen om deze keukens van dat speciale, nostalgische gevoel te voorzien. Maatwerk keukens in de landelijke stijl worden niet voor niets omschreven als gezellig en tijdloos. Het is vanzelfsprekend dat de keukenapparatuur in landelijke keukens ook precies past bij de rest van de keuken. Een grote, klassieke oven zou bijvoorbeeld niet misstaan.

Strakke keukens

Een strakke keuken kenmerkt zich door eenvoudige lijnen, greeploze fronten en weinig tot geen klassieke details. Strakke keukens worden doorgaans omschreven als stijlvol en minimalistisch. Een strakke keuken leent zich uitstekend voor vernieuwing, kunst en mooie afwerkingen met bijzondere details.

Om uw wensen te realiseren maken we al onze keukens op maat. Zodat u zelf de indeling, afwerking en de materialen kunt bepalen. We hebben diverse voorbeelden, maar denken ook graag met u mee. Bovendien zijn onze designers ontzettend flexibel. Bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken maken wij gebruik van het programma Ironclad. Dit programma zet uw ideeën om in een 3D ontwerp. Zo kunnen wij uw keuken meteen volledig in kaart brengen en digitaal in de ruimte neerzetten.

Uiteraard moet uw keuken passen bij hoe u zelf kookt. Kookt u veel met kruiden? Dan heeft u waarschijnlijk de wens dat de kruidenlade eenvoudig toegankelijk is. Vindt u het prettig om uw vaatwasser niet op de grond, maar op heuphoogte te kunnen inruimen? Dan is een vaatwasser op hoogte de ideale oplossing. Wilt u dat de spoelbak aan het aanrechtblad hangt? Of wilt u dat uw spoelbak juist op het aanrechtblad wordt gemonteerd? Wij denken graag met u mee en gebruiken onze expertise om u te informeren over de praktische kant van zaken. Samen zorgen we ervoor dat uw droomkeuken een werkelijkheid wordt.

Bij Secuur Interieurs zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo geldt ook voor ons aanbod aan design keukenbladen en afwerkingen. Lees hier meer de verschillende keukenblad materialen (kunststof, keramiek, composiet, graniet, Dekton en marmer).

Bij het ontwerpen van een keuken zijn het de kleine details die ervoor zorgen dat uw op maat gemaakte keuken precies bij u en uw woonwensen past. Denk aan het ophangen van extra planken aan de wand, het verwerken van LED-strips in de keukenkastjes of het toevoegen van extra lades en kastjes die uw wooncomfort verhogen. Werkelijk alles is mogelijk bij Secuur Interieurs.

Ons werk