Uw huis is past echt een thuis als u gelukkig wordt van de meubels die erin staan. Dit is waarom wij graag samen met onze klanten kijken naar hun woonwensen. Al onze meubels zijn gemaakt van duurzaam eikenhout en kunnen op talloze manieren aangepast worden aan uw wensen. Bent u op zoek naar een nieuw meubel? Onze meubels kunnen passend gemaakt worden voor iedere ruimte in huis.

Maatwerk meubels

Lees hier alles over onze maatwerk meubels.
Contact

Al onze meubels worden speciaal voor onze klanten ontworpen en gecreëerd. Zo kunnen wij garanderen dat uw nieuwe meubel precies past bij de rest van uw interieur. Om uw maatwerk meubel vorm te geven, maken wij gebruik van een 3D ontwerpprogramma. Binnen dit programma kunnen wij uw kamer in 3D vormgeven. Vervolgens gaan wij aan de slag met het vormgeven van een meubel die perfect bij de ruimte en wensen past. U kunt dus meteen zien hoe uw meubel eruit komt te zien. Dankzij dit programma is het eenvoudig om kleine aanpassingen te maken in de vorm en de indeling van uw maatwerk meubel. Nadat wij samen de vorm van uw meubel hebben bepaald, kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen om het meubel nog meer naar wens te maken.

De TV en het meubel dat daarbij hoort worden vaak gezien als het middelpunt van de woonkamer. Het is dé plek waar vrienden en familie samenkomen om te ontspannen. Natuurlijk wilt u een tv-meubel in huis halen die precies past bij uw stijl. TV-meubels kunnen in allerlei vormen en maten ontworpen worden. Meestal wordt er gekozen om een tv-meubel laag bij de grond te houden, maar wel breder te maken dan het gemiddelde meubel. Zo kunnen alle spullen die bij de TV horen een plek krijgen, zonder dat het meubel te veel afleidt van de TV zelf. In een tv-meubel wordt rekening gehouden met het formaat van uw ontvanger, speakers of een soundbar en decoratie die een plek bij de TV moeten krijgen. Maar hoe uw nieuwe meubel precies indeelt, is helemaal aan u. We denken graag met u mee en bieden passend advies over hoe we bijvoorbeeld het beste de kabels in het meubel kunnen wegwerken uit zicht.

TV-meubel indelingen

Een zwevend of hangend TV-meubel is een populaire keuze onder mensen die hun woonkamer een ruimtelijke en stijlvolle uitstraling willen geven. Door de televisie aan de muur te bevestigen, creëer je niet alleen meer ruimte in de kamer, maar is het ook eenvoudiger om de vloer rondom het meubel te stofzuigen.

Een staand TV-meubel is een traditionelere optie en biedt vaak meer opbergruimte voor andere apparaten en accessoires. Een tv-wandmeubel is een combinatie van een hangend en staand meubel, waarbij de televisie aan de muur bevestigd is en er onderaan opbergruimte is voor andere apparaten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies.

De afgelopen jaren zijn wandmeubels steeds populairder geworden. Een wandmeubel vinden die precies in uw kamer past, is vaak lastig. Het laten ontwerpen van een wandmeubel die precies is zoals u het voor ogen heeft, is de perfecte oplossing. Niet alleen het formaat en de indeling zijn van groot belang als u een wandmeubel gaat kopen. Ook de afwerking moet piekfijn in orde zijn. Daarom maakt Secuur Interieurs het mogelijk om de afwerking van uw wandmeubel helemaal naar wens te maken. Hoewel al onze wandmeubels van eikenhout worden gemaakt, kunt u zelf een keuze maken uit de vele verschillende kleuren en afwerkingen die wij aanbieden. Wilt u naast uw tv ook ruimte in uw wandmeubel maken voor bijvoorbeeld bijzondere kunstwerken, een sfeerhaard of dierbare herinneringen? Maak uw meubel écht af met een sfeerhaard op elektriciteit.

Een meubel van écht hout

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een meubel voor bij de TV, in uw eetkamer of in uw badkamer. Alle meubels van Secuur Interieurs zijn volledig gemaakt van gefineerd eikenhout. U bent ervan verzekerd dat onze houten meubels duurzaam zijn en daadwerkelijk van de boom komen. Al onze meubels kunnen zowel met noest als ongenoest hout ontworpen worden. Ook kunnen wij uw nieuwe meubel borstelen. Zo komt de nerf nòg duidelijker naar voren. Al onze meubels kunnen afgewerkt worden met een kleur die past bij uw inrichting. Bovendien kunnen wij uw nieuwe meubel voorzien van bijpassende verlichting en andere accessoires.

Naast meubels voor in de woon-en de eetkamer, maken wij badkamermeubels. Ook onze badkamermeubels worden volledig in samenwerking met onze klanten ontworpen en gecreëerd. We beginnen altijd met een standaardvoorbeeld. Nadat we de dimensies van uw badkamer en het badkamermeubel hebben bepaald, kijken we samen verder naar wat u precies mooi vindt. Onze ontwerpers weten als geen ander waar u rekening mee moet houden bij het ontwerpen van een badkamermeubel naar wens.

Ons werk